Mrs Santa anyone?

Het is weer die tijd van het jaar, buiten is het koud, iedereen is moe, en zin om je sexy te voelen heb je al helemaal niet. Toch is dit bij uitstek de beste tijd van het jaar om je sexy te kleden en je relatie in de slaapkamer wat extra leven in te blazen. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou naar buiten in deze regen en kou?

De Mrs. Santa look doet het altijd goed, aan jou de keuze of je liever speels met een grappige kerstmuts je lover kennis wilt laten maken met je innerlijke Mrs. Santa, of dat je toch liever voor een sexy stoeipoezenlook gaat in een mooie kanten body. Misschien vindt je vriend het wel leuk om op kerstavond verrast te worden door een Mrs. Santa in een nauw aansluitend pakje die kerstcadeautjes onder de kerstboom legt? Waar je ook voor gaat, gun het jezelf om je sexy te voelen.

Hier een klein voorproefje van verschillende soorten Mrs. Santa looks voor elk figuur.

kanten kerst teddy

In deze sexy rode stretch kanten body met v-hals en marabou rand, waarbij de taille benadrukt wordt, voelt elke vrouw zich klaar voor een sexy kerstnacht. De jarettelbandjes kunnen verwijderd worden en het setje heeft kanten randjes bij de benen. Release that Christmas goddess in you baby!

3 delig santa kledingstuk

Ho ho ho Merry Christmas sugah! Als je in dit 3-delige set Santa Baby uit de Costume collectie van Leg Avenue cadeautjes onder jullie boom legt, weet ik zeker dat je man of vriend vanaf dit jaar elk jaar braaf zal zijn. Al is het maar om er zeker van te kunnen zijn, dat Mrs. Santa in haar sexy outfit de cadeautjes volgend jaar weer onder de boom komt leggen.

X mas lingeriesetje

Hello Ms Santa! In dit zachte velourse setje met imitatiebond van KissMe wordt elke man jouw gewillige kerst elf. De pompon aan de muts maakt het speels, de striklintjes maken het sexy. Let Ms Santa decide what the elf should do.

kerstjurk muts

Voor de curvalicious dames onder ons, is er een sexy kerstjurkje Miss Santa van Leg Avenue. De riem maakt een slanke taille, en het zwierige rokje doet vermoeden wat voor prachtige curves zich eronder verbergen. Het jurkje is een velours jurkje afgewerkt met imitatiebont en ideaal om een mooi lingeriesetje onder te dragen.